Roeach

Trefpunt voor Cultuur, Kerk en Samenleving

Samen voor Kenia

Gespreksavond Roeach over Ontwikkelingssamenwerking 23 juni 2015

Op dinsdagavond 23 juni organiseert Roeach – Trefpunt voor cultuur, kerk en samenleving – een gespreksavond over Ontwikkelingssamenwerking. Tijdens deze avond zal als praktisch voorbeeld het project ‘Samen voor Kenia' naar voren komen, een project waar jongeren uit Graft- de Rijp en Heerhugowaard zich voor inzetten.

Wat zijn belangrijke items binnen ontwikkelingssamenwerking? Wat is er de afgelopen decennia bereikt met ontwikkelingssamenwerking? Wat wordt er met dit project bereikt? Wat drijft deze jongeren?  Op deze avond van Roeach zal er gesproken worden over het project, het nut van ontwikkelingssamenwerking en enkele jongeren van het project zullen vertellen over hun ervaringen en verwachtingen. De avond zal geleid worden door Pieter Bijl, voorzitter van Stichting Share en ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Hij is meerdere malen in Afrika geweest, ook op de plaats waar de jongeren naartoe zullen gaan.

U bent van harte uitgenodigd op deze interessante avond over ontwikkelingssamenwerking en de betrokkenheid van jongeren uit onze omgeving bij deze materie.

Dinsdag 23 juni om 20.00u in de Grote Kerk in De Rijp

InterviewInterview

InterviewFilm

activiteitActiviteit